Puhdas Company Oy:n reseptiin tarvittiin aimo annos kemian osaamista, rutkasti halua muuttaa maailmaa sekä ripaus rakkautta

Puhdas Company Oy syntyi ajatuksesta “voisivatko perheet elää jälleen kodeissa, joita ei ole puhdistettu luonnon kustannuksella?” Vuonna 2020 äiti Aila, tytär Sofia ja ystävä Annina alkoivat valmistaa Lapualla ekologista pyykkietikkaa, ja tulossa on muitakin ympäristöystävällisiä tuotteita kodin puhdistukseen. Pyykkietikan pääaines on kotimaisesta viljasta valmistettu täysin biohajoava väkiviinaetikka ja tuoksuina käytetään 100 % eteerisiä öljyjä.

Tuotevalikoimassa on tällä hetkellä neljä erilaista pyykkietikkaa, joista jokaisen myynnistä lahjoitetaan osa luonnonsuojeluun. Ilma pyykkietikan lahjoituskohde on istutapuita.fi toiminta, Meri ja sesonkituote Kesä pyykkietikoiden lahjoituskohde on John Nurmisen säätiön Itämeren suojelu ja Metsä pyykkietikan lahjoituskohde on Luonnonperintösäätiön ikimetsän suojelutoiminta.

Pyykkietikka käy nimestään huolimatta moneen muuhunkin tarkoitukseen, kuten ikkunoiden pesuun, yleispuhdistukseen ja kylpyhuoneen kalkkitahrojen puhdistukseen.

Yrityksen ideologia on kannustaa vastuulliseen kuluttamiseen valmistamalla niin kauniita tuotteita, jotta ei tarvitse valita ympäristöystävällisyyden ja tuotteen ulkonäön välillä. Toiminta on vielä pientä, mutta visio puhtaammasta tulevaisuudesta suuri.

Uusia ympäristöystävällisiä tuotteita on tulossa verkkokauppaan jo kuluvan syksyn aikana.

Lisää tietoa yrityksestä löydät täältä: https://www.puhdascompany.fi/

Puhdas Company Oy:n pyykkietikka. Kuva: Puhdas Company Oy