Uusiutuvaa energiaa Klapilan tuotteilla suoraan kotiin toimitettuna

Lapuan Kauhajärvellä Kiilusen sukutilalla koivuklapit ovat olleet tuttu näky jo vuodesta 1583. Vuosisatoja myöhemmin, vuonna 2012 oli sukupolven vaihdoksen aika ja sen myötä tilalle tehtiin isoja investointeja, joiden tavoitteena oli varmistaa tilan elinvoimaisuus, tuotteiden ja palvelun korkea laatu sekä toiminnan jatkuminen pitkälle tulevaisuuteen. Tuolloin päätettiin keskittyä polttopuiden valmistukseen ja myyntiin. Klapilan liikeideana on valmistaa suomalaisesta koivusta laadukkaita polttopuita kotimarkkinoille ja ulkomaille sekä tarjota asiakkaille vertaansa vailla olevaa henkilökohtaista palvelua.

Klapilan koivut tulevat läheltä Etelä-Pohjanmaan metsänhoitoyhdistykseltä. Koivut kuivatetaan asfalttikentällä, ympäristöystävällisesti ja energiaa säästäen auringon ja tuulen avulla. Kuivat puut säilytetään alipaineistetuissa klapihalleissa ja pakataan käsin, kiireisimpään aikaan apukäsiä tarvitaankin useita. Verkkosäkkeihin pakatut klapit lähetetään asiakkaille suoraan kotiovelle.

Klapilan tuotteet palavat Suomen lisäksi myös ulkomailla, koska koivupuu on laadukasta, lämpöarvoltaan erinomaista ja etenkin ulkomaiset asiakkaat arvostavat sen kaunista ulkonäköä. Lisäksi kaikilla tuotteilla on Avainlippu. Asiakastyytyväisyydessä on myös onnistuttu: ”Tulen suosittelemaan teitä kaikille tutuille, niillekin joilla ei ole edes takkaa”, Julle Oksanen Espoosta sanoi.

Lisää tietoa yrityksestä löydät täältä: https://www.klapila.fi/